Υπηρεσίες

Τι προσφέρουμε στους πελάτες μας

Ανυψωτικό μηχάνημα

Για αποφυγή ζημιών και ολοκλήρωση της μετακόμισης ταχύτερα. Ασφάλεια και εμπειρία στην χρήση, με εξειδικευμένο προσωπικό. Με την χρήση Ανυψωτικού μηχανήματος γλυτώνετε χρόνο και κόπο.

Παλετοφόρο

Για μεταφορά παλετών σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό τομέα. Εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, διαθέτουμε και μηχανοκίνητο παλετοφόρο όχημα.

Εργατικό δυναμικό

Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες στον χώρο της μεταφοράς και μετακόμισης, εδώ και δεκαετίες. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια και την καθαριότητα, για αυτό και το προσωπικό μας είναι το δυνατό μας σημείο.

Δωρεάν Επίσκεψη

Σε κάθε νέα μεταφορά ή μετακόμιση που αναλαμβάνουμε, πάντα κλείνουμε ένα ραντεβού με τον πελάτη στον χώρο του. Το ραντεβού είναι εντελώς δωρεάν. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την σωστή σας εξυπηρέτηση με βάση τον όγκο των πραγμάτων σας και τις ανάγκες σας.

Συσκευασία Οικοσκευής

Couple with cardboard boxes moving to a new house

Εφόσον το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε να συσκευάσουμε την οικοσκευή σας για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η συσκευασία γίνεται από επαγγελματίες του χώρου, κάτι που εγγυάται την ασφάλεια των πραγμάτων σας. Επίσης χρησιμοποιούμε ολοκαίνουρια υλικά συσκευασίας ή και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση και τα προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Μεταφορές Πανελλαδικά

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε αποκλειστικά τα πράγματα σας με το κατάλληλο φορτηγό από και προς όλη την Ελλάδα. Επίσης διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε πολύ καλή σχέση ποιότητας και κόστους.

Οικονομικές τιμές

Φροντίζουμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλές, για να μπορούν οι πελάτες μας να συνεργάζονται συνέχεια μαζί μας. Με κύριο γνώμονα τον επαγγελματισμό και την ασφάλεια των πραγμάτων σας, οι τιμές μας χτυπάνε τον ανταγωνισμό. Ειδικές τιμές σε φοιτητές και δημόσιους υπαλλήλους, για μεταφορές Πανελλαδικά.

Κώδικας Εταιρίας

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει μια μεταφορική εταιρία. Αυτό όμως που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είναι ο επαγγελματισμός μας, το αίσθημα ευθύνης προς τα πράγματα σας, και οι ανταγωνιστικές μας τιμές.